BG Service Center

BG Service Center

BG Products:n valmistamat tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti korkea laadusta ja toimivuudesta. Nykyaikaiset autot pohjoisissa ilmasto-olosuhteissa vaativat erityistä huolenpitoa ja kunnossapitohuoltoja. Parhaiten se onnistuu BG huoltopalveluiden avulla.

BG Service Center on uusi huoltopalvelukonsepti, joista saat kaikki korkealaatuiset BG tuotteilla tehtävät huoltopalvelut. BG Service Center käyttää aina kuin mahdollista korkealaatuisimpia BG tuotteita. BG Service Center huoltopalvelut on tarkoitettu niille autoilijoille, jotka etsivät korkealaatuisempaa huoltopalvelua kuin tyypillisesti on tarjolla.

Ennakoivaa huoltoa toimivuustakuulla. BG-tuotteet puhdistavat, suojaavat ja säästävät rahaa.

Huoltopalveluita:

 •   Polttoaine- ja ilmajärjestelmä
 •   Moottori
 •   Pakokaasun jälkikäsittely
 •   Vaihteisto- ja voimansiirto
 •   Ohjaustehostin
 •   Jäähdytin
 •   Jarrut
 •   Ilmastointi
 •   Ajovalot
 •   Akku

 

BG video

 

BG Performance huolto

BG Performance huolto on yksi parhaista huoltotoimenpiteistä, mitä voit autoosi teettää. BG:n korkealaatuiset ja autoalan ammattilaisten suosittelemat tuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän. Eikä siinä vielä kaikki, lisäksi BG Performance huolto palauttaa moottorin suorituskyvyn ja taloudellisuuden!

BG Performance huolto on tarkoitettu sekä bensiini-, että dieselmoottorille.

Lisätietoja »

BG Automaattivaihteiston huolto

 

Jotkut ovat sitä mieltä, että vaihteistot kestävät vain tietyn, automallista riippuvan määrän määrän kilometrejä. BG:llä tiedämme, että se ei ole totta.

Riittämätön vaihteistoöljyn suojaus sitä myötä ominaisuutensa menettänyt ja likaantunut vaihteistoöljy on yleisin syy ennenaikaiseen vaihteistovaurioon. Säännöllinen BG Automaattivaihteistohuolto voi estää vaihteiston jumiutumisen, nykimisen tai rikkoutumisen kokonaan.

 Huolto on lyhytkestoinen ja se kannattaa tehdä noin 50 000 km välein. Se on kannattava sijoitus, sillä automaattivaihteisto työskentelee jatkuvasti kovan rasituksen alla. Huollettuna se tarjoaa pehmeät ja sujuvat vaihdot sekä huolettomia kilometrejä paljon pitempään kuin uskoisit.

Lisätietoja »

DPF & Päästöjärjestelmän kunnostushuolto

 

Oletko huomannut dieselautossasi seuraavia oireita: tehon lasku, lisääntynyt savutus ja kasvanut kulutus? Entä käynnistyykö hiukkassuodattimen puhdistus (regenerointi) entistä useammin ja kestää pitempään? Se voi johtua liiallisesti kuormittuneesta hiukkasuodattimesta (DPF).

Dieselmoottorin pakokaasut virtaavat hiukkassuodattimen (DPF) läpi. Suodatin puhdistaa pakokaasuja keräämällä kennostoonsa nokea ja suurimpia hiukkasia. Kun nokea ja hiukkasia alkaa kertyä liikaa, käynnistää auton ohjainlaite suodattimen puhdistuspolton (regenerointi). Puhtaaksi poltossa auton järjestelmä ruiskuttaa polttoainetta pakosarjaan, jotta regenerointi käynnistyy. Polton voi huomata esimerkiksi joitakin minuutteja jatkuvasta poikkeuksellisesta savuttamisesta, kulutuksen tilapäisestä noususta tai moottorin tehon alenemisesta.

Puhdistuspolton aikana pakokaasujen lämpötilan täytyy olla tarpeeksi korkea, jotta noki palaa pois suodattimesta.

Jos dieselautolla ajetaan vain lyhyitä ajoja alhaisilla nopeuksilla, ei tarvittavaa lämpötilaa ehkä saavuteta, jolloin polttoprosessi ei pääse käynnistymään tai se voi keskeytä ajosuoritteen loppumisen myötä. Seurauksena voi olla, että suodatin vähitellen tukkeutuu.

BG DPF & Päästöjärjestelmän huollossa pakokaasujärjestelmä puhdistetaan käyttämällä laitetta, joka käynnistää regeneroinnin ja kontrolloi sitä. BG Premium Dieselhuolto täydentää huollon vähentämällä DPF-suodattimen taipumusta tukkeentua noesta ja mahdollistamalla auton oman järjestelmän käynnistämien puhtaaksipolttojen tapahtumisen.

Lisätietoja »

Voimansiirronhuolto

Kuumuudesta, kosteudesta, äärimmäisestä paineesta ja rasituksesta johtuen voimansiirron voiteluaineet likaantuvat ja menettävät ominaisuuksiaan. Se johtaa voitelun heikkenemiseen ja vaihteiden kulumiseen.

BG Voimansiirtohuollossa manuaalivaihteiston, etu- ja takatasauspyörästön sekä jakovaihteiston vanhat ja kuluneet voiteluaineet korvataan uusilla. Erikoiskoulutuksen saanut ammattilainen vaihtaa voimansiirron komponentteihin vaadittavat, korkealaatuiset BG voimansiirtoöljyt.

BG Voimansiirtohuollon tuloksena vaihteensiirto on sujuvampaa ja voimansiirto toimii hiljaisemmin. Voimansiirron komponenttien käyttöikä pitenee, mikä vähentää merkittävästi hammaspyörien kulumisesta johtuvia korjauskustannuksia.

Lisätietoja »

Ohjaustehostinhuolto

Auton ohjaustehostin on järjestelmä, jonka huolto usein unohdetaan tavallisessa autohuollossa. Mutta mietipä, minkälaista olisi ajaa autoa ilman ohjaustehostinta! Ajan mittaan ohjaustehostinneste menettää ominaisuuksiaan ja ohjaustuntuma voi muuttua tahmeaksi tai jäykäksi.

Ohjaustehostinnesteen ominaisuuksien heikentyminen on suurin syy ohjaustehostimen komponenttien kulumiseen. Kulumisesta syntyneet jäänteet kertyvät ohjaustehostinnesteeseen. Kun likaantunut neste kiertää järjestelmässä erittäin kovalla paineella, aiheuttaa se lisää kulumaa hydrauliikkapumpussa ja ohjausvaihteessa. Hydrauliikkapumppu alkaa ääntämään, ohjaustuntuma muuttuu tahmeaksi ja edessä saattaa olla kalliita mekaniikan korjauksia.

BG Ohjaustehostinhuolto poistaa lian koko järjestelmästä ja varmistaa, että ohjaus toimii sujuvasti ja hiljaisesti. Huolto myös estää vuotojen syntymistä, ohjauksen takkuamista ja komponenttien vaurioitumista. 

 

Ominaisuudet:

 • Ominaisuutensa menettänyt ja likainen neste korvataan uudella ohjaustehostinnesteellä
 • Ohjaustehostinjärjestelmään kertynyt lika liuotetaan
 • Lika ja kulumisjäänteet huuhdellaan pois nesteen vaihtolaitteella
 • Tiivisteet pehmentyvät joustaviksi ja ne suojataan kuivumista vastaan

Edut:

 • Ehkäisee ohjauksen ääntämistä
 • Korjaa tahmean tai jäykän ohjaustuntuman
 • Pidentää komponenttien käyttöikää

Lisätietoja »

Jäähdytysjärjestelmän huolto

Kun jäähdytinneste menettää jäähdytysjärjestelmän osia suojaavat ominaisuutensa, on tuloksena ylikuumeneminen. Jäähdytinneste alkaa aiheuttaa ruostumista ja reikiä järjestelmän osiin. Ruostumisen seurauksena jäähdyttimen kanaviin tulee jäähdytinnesteen kiertoa kuristavia tukoksia. Tämä voi johtaa koko moottorin ylikuumenemiseen korjauskelvottomaksi.

BG jäähdytysjärjestelmän huollossa koko järjestelmä puhdistetaan aluksi BG Universal Cooling System -puhdistusaineella. Järjestelmään kertynyt ruoste, metallihilse ja liete sekä vanha jäähdytinneste poistetaan vaihtolaitteella täydellisesti. Sen jälkeen lisätään uusi ja laadukas jäähdytinneste ja ruostumista ehkäisevä sekä alumiiniosia suojaava BG Universal Super Cool® -tehostaja-aine. Ratkaisu pidentää vesipumpun ja lämmityslaitteen käyttöikää.

Lisätietoja »

Ajovalojen kunnostushuolto

Autojen muovipintaiset umpiot sumentuvat ajanmittaan UV säteilyn johdosta. Auton ajovalojen kyky valaista tietä on tällöin alentunut. Umpioiden pinta voidaan kunnostaa uuden veroiseksi laadukkaan tuotteen avulla.

BG ajovalojen kunnostus huoltopalvelussa ajovalojen pinta kunnostetaan kirkkaaksi ja ajovalojen valovoimakkuus palautuu. BG Ajovalo kunnostuksen aikaansaama pinta on pitkäkestoinen.

Oire:

 • Sumentunut pinta ajovalojen umpiossa

Ominaisuudet:

 • Poistaa naarmut ja värjäymät
 • Aikaansaa uuden pitkäkestoisen suojaavan kerroksen umpion pinnalle

Edut:

 • Kunnostaa ajovalojen valovoimakkuuden
 • Kunnostaa umpion kirkkaaksi

Lisätietoja »

BG 44K® & 245 Karstanpoisto-puhdistuspalvelu

Millainen on autosi ajotuntuma? Onko polttoainejärjestelmää ja palotilan karstaa puhdistettu koskaan?

Kaikki polttomoottorit bensiini ja diesel tuottavat sivutuotteena karstaa. Karsta heikentää autosi suorituskykyä, lisää polttoaineenkulutusta ja ennen pitkää aiheuttaa kalliita korjauksia.

BG 44K® & 245 Karstanpoisto puhdistuspalvelu tuottaa välittömiä vaikutuksia, jotka huomaat heti ensimmäisessä kiihdytyksessä! Autonhuollon ammattilaisten suosittelemat BG-tuotteet ja menetelmät puhdistavat karstan koko polttoainejärjestelmästä. Puhdas polttoainejärjestelmä tarkoittaa autosi valmistajan määrittämiin arvoihin palautunutta polttoainetaloudellisuutta, pienempiä päästöjä ja enemmän tehoa!

Ominaisuudet:

 • Puhdistaa polttoainesuuttimet
 • Puhdistaa imusarjan ja -kammion (epäsuora)
 • Puhdistaa imuventtiilit ja -kanavat (epäsuora)
 • Poistaa palotilan karstan

Edut:

 • Vähemmän päästöjä
 • Palautunut teho
 • Palautunut polttoainetaloudellisuus

 

Lisätietoja »

BG Akkuhuolto

Nykyaikainen auto vaatii paljon sähkötehoa. Akun kunnosta huolehtimisesta on tullut aikaisempaa tärkeämpää. Korroosio, vuodot ja mahdolliset johtovauriot purkavat akun varauksen ennenaikaisesti ja lyhentävät akun käyttöikää.

BG Akkuhuollossa akku ja sen osat tarkistetaan vuotojen varalta. Akun navat ja runko puhdistetaan erityispuhdistus/vuodon tarkastus aineen avulla. Akun navat ja runko suojataan vuotojen varalta sekä napoihin laitetaan korroosiota hidastavat huopapalat. Tämän lisäksi suoritetaan ylläpitolataus.

BG Akkuhuollon avulla akku kestää pidempään toimintavarmemmin.

Lisätietoja »

Jarruhuolto

Autosi jarrujärjestelmän pahin vian aiheuttaja on korroosio. Korrosoiva ympäristö syntyy jarrujärjestelmään jarrunesteen ikääntymisen ja heikentymisen myötä. On tärkeää vaihtaa jarruneste säännöllisesti, mutta lähes yhtä tärkeää on tarkastaa nesteen kunto korroosion varalta sekä suojata nestettä korroosiota vastaan.

BG Jarruhuollossa jarruneste vaihdetaan huippulaatuiseen nesteeseen ja nestettä suojataan erityisen lisäaineen avulla. 

Ominaisuudet:

 • Ehkäisee korroosiolta jarrujärjestelmässä
 • Poistaa vanhan nesteen mukana kosteuden, likajäänteet ja ilman

Edut:

 • Paremmin toimivat jarrut
 • Parantunut turvallisuus
 • Pehmeämpi pysähtyminen
 • Hiljaisemmat jarrut

 

Lisätietoja »