BG Service Center

BG Service Center on uusi huoltopalvelukonsepti, joista saat kaikki korkealaatuiset BG tuotteilla tehtävät huoltopalvelut.

BG Service Center

BG Products:n valmistamat tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti korkea laadusta ja toimivuudesta. Nykyaikaiset autot pohjoisissa ilmasto-olosuhteissa vaativat erityistä huolenpitoa ja kunnossapitohuoltoja. Parhaiten se onnistuu BG huoltopalveluiden avulla.

BG Service Center on uusi huoltopalvelukonsepti, joista saat kaikki korkealaatuiset BG tuotteilla tehtävät huoltopalvelut. BG Service Center käyttää aina kuin mahdollista korkealaatuisimpia BG tuotteita. BG Service Center huoltopalvelut on tarkoitettu niille autoilijoille, jotka etsivät korkealaatuisempaa huoltopalvelua kuin tyypillisesti on tarjolla.

Kehittyvät tekniikat

Moottoritekniikoiden kehittyessä autoala on kohdannut uudenlaisen haasteen. Moottoreissa, polttoainejärjestelmissä ja auton erilaisissa voitelujärjestelmissä käytettävien voiteluaineiden vaatimukset ovat kasveet niiden suorituskyvyn rajoille. Samanikaisesti on haluttu markkinavoimien vaatimuksesta kasvattaa autojen huoltovälejä. Haaste on ainutlaatuinen, koska samanaikaisesti lisätään huoltovaatimuksia, mutta vastaavasti haluttaisiin huoltaa vähemmän?

Pohjoisen Suomi

Suomessa autojen keskinmääräinen käyttöikä on 11,8 vuotta. Suomalaisille kuluttajille auto on elämän toiseksi suurin sijoitus asunnon jälkeen. Suomessa autoilla ajetaan poikkeuksellisen pitkään ja tyypillisesti me haluamme omistaa automme. Etkö haluaisi pitää elämäsi toiseksi suurimmasta sijoituksesta huolta? Tiesitkö, että kaikista autoiluun liittyvistä kuluista auton huoltokulut ovat vain pieni osa autoilun kuluista. Motivan suorittaman laskelman mukaan auton arvonaleneminen on suurin kulu, johon BG huoltopalveluilla pyritään vaikuttamaan.

Kilometrikustannukset autotyypeittain Motiva 102016

BG Service Center

Nykyaikaiset autot ja pohjoinen ilmasto-olosuhde vaativat erityistä huolenpitoa ja kunnossapitohuoltoja. Parhaiten tämä onnistuu BG huoltojen avulla. BG Service Centeristä saat parhaan asiantuntemuksen ja kaikki BG huoltopalvelut samalta palvelun tarjoajalta. BG Service Centereitä tulee kattava verkosto suurimpiin taajama alueisiin. Seuraa paikkakuntasi mainontaa ja bg viestintäkanavia, kuten tämä sivusto ja Facebook, niin saat tietää lisää.

Ennakoivaa huoltoa toimivuustakuulla. BG-tuotteet puhdistavat, suojaavat ja säästävät rahaa.

Huoltopalveluita:

BG Lifetime Protection Plan

Suojaa ajoneuvosi elinikäisesti!

BG Lifetime Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Lifetime Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan kuin BG huoltopalvelu suoritetaan autossasi BG Service Center Finland Oy:n määrittelemässä BG -huoltopisteessä. BG Lifetime Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa.

Saat BG Lifetime Protection Planin mikäli olet suorittanut yhden tai useamman näistä huoltopalveluista.

 

BG Öljyhuolto Plus

Moottorin öljynvaihdon yhteydessä suoritettava huolto bensiini- ja dieselmoottoreille. Ajoneuvosi öljyjärjestelmä puhdistetaan öljynvaihdon yhteydessä ja uutta moottoriöljyä suojataan erityisellä lisäaineella. Huolto vähentää liiallista öljyn kulumista ja suojaa öljyä ennenaikaiselta loppuunkulumiselta ja ennalta ehkäisee liiallista kulumista.

BG Performance Huolto/ BG Hybrid Performance Huolto

Moottorin ja polttoainejärjestelmän huolto. Ajoneuvosi öljyjärjestelmä puhdistetaan öljynvaihdon yhteydessä ja uutta moottoriöljyä suojataan erityisellä lisäaineella. Tämän lisäksi polttoainejärjestelmä puhdistetaan. Tämä huolto palauttaa autosi suorituskyvyn, ennaltaehkäisee ja kontrolloi moottorin likaantumista.

BG Ilma- ja polttoainejärjestelmän huolto

Huoltopalvelu bensiinimoottoreiden yläpuoliselle osalle. Moottorin ilma- ja polttoainejärjestelmä puhdistetaan BG -laitteen ja -kemian avulla, jotta saadaan palautettua oikeaoppinen palotapahtuma. Tämä vaikuttaa merkittävästi autosi ajettavuuteen ja polttoaineen kulukseen.

BG Automaattivaihteiston huolto

Huoltopalvelu kaikille automaattivaihteisto tyypeille A/T, DSG/DCT ja CVT. Huollossa vaihteisto puhdistetaan, öljy vaihdetaan 100% ja uutta öljyä suojataan erityisen lisäaineen avulla. Tämä huolto palauttaa autosi vaihteiston toiminnan uuden veroiseksi ja pehmentää vaihtamista. Hyvin toimiva automaattivaihteisto auttaa pienentämään polttoaineen kulutusta.

BG Ohjaustehostin huolto

Huoltopalvelu kaikille hydraulisesti toimiville ohjaustehostimille (poislukien sähkötoimiset). Huollossa ohjaustehostin  puhdistetaan, neste vaihdetaan BG -laitteen avulla ja uutta nestettä suojataan erityisen lisäaineen avulla. Huolto palauttaa parhaan mahdollisen ohjaustuntuman ja ennaltaehkäisee järjestelmän kulumista ja vikoja.

BG Jäähdytysjärjestelmän huolto

Huoltopalvelu kaikille jäähdytysjärjestelmille. Huollossa jäähdytinjärjestelmä mukaan lukien lämmityslaite puhdistetaan, neste vaihdetaan BG -laitteen avulla ja uutta jäähdytinestettä suojataan erityisen lisäaineen avulla. Huolto palauttaa parhaan mahdollisen jäähdytys- ja lämmitystehon sekä suojaa järjestelmää korroosion haitallisilta vaikutuksilta.

BG Voimansiirron huolto

Huoltopalvelu manuaalivaihteistoille, jakolaatikoille, edessä ja takana sijaitseville voimansiirron öljyvoidelluille komponenteille. Huollossa vaihteistoöljy korvataan huippulaatuisella BG -vaihteistoöljyllä, joka suojaa voimansiirron komponentteja paremmin ja pidempään. Tunnet parantuneen toiminnan mukavampana ajettavuutena.

Miten se toimii?

Mikäli ensimmäinen BG-huoltosi tehdään ennen 80 000 km, pääset ohjelmassa tasolle 1. Tasolla 1 mahdollinen maksimikorvaus on 3000 euroa. Jos huolto tehdään alle 120 000km kohdalla, pääset tasolle 2, jossa mahdollinen maksimikorvaus on 1500 euroa.

Mikäli autoosi tulee ohjelman puitteissa vika ja kyseinen vika ei kuulu normaalitakuun piiriin, voit saada korvauksen BG -ohjelman puitteissa.

Rajoitukset:

Korvaussummat
BG Performance Huolto Bensiini- ja dieselmoottoreille
Huoltoväli 20 000 km tai 12 kk
Max. korvaussumma

3000 €

Öljyhuolto Plus Bensiini- ja dieselmoottoreille
Huoltoväli 20 000 km tai 12 kk
Max. korvaussumma 3000 €
Lisäkattavuus Dieselauton
DPF-suodattimelle
Huoltoväli
ja BG DPF-huolto ennen
25 000 km (performance)
50 000 km
Max. korvaussumma 1 000 €
Ilma- ja polttoainejärjestelmän huolto Bensiinimoottorit
Huoltoväli 25 000 km tai 12 kk
Max. korvaussumma 3000 €
Automaattivaihteiston huolto ATF-, CVT- ja DSG-vaihteistoille
Huoltoväli 50 000 km
Max. korvaussumma 3000 €
Jäähdytysjärjestelmän huolto jäähdytysjärjestelmän osille
Huoltoväli 50 000 km tai 24 kk
Max. korvaussumma 3000 €
Ohjaustehostinhuolto ohjaustehostimen osille
Huoltoväli 50 000 km tai 24 kk
Max. korvaussumma 3000 €
Voimansiirtohuolto voimansiirron osille
Huoltoväli 50 000 km tai 24 kk
Max. korvaussumma 3000 €
Jarruhuolto jarrujärjestelmän osille
Huoltoväli 50 000 km tai 24 kk
Max. korvaussumma 3000 €

Rajoitukset
3500 kg omaanpainoon asti